cv voorbeeld verkoopmedewerker

Cv voorbeeld verkoopmedewerker

Hey salestijger! Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop. Of het nu gaat om een kledingwinkel, webwinkel of een bouwmarkt. Of om telefonische verkoop of fysieke verkoop in een winkel. Jij bent als verkoopmedewerker multi-inzetbaar. In dit artikel laat ik je aan de hand van het cv voorbeeld verkoopmedewerker zien hoe je door middel van een effectief cv jezelf kunt verkopen aan je volgende werkgever.

Cv verkoopmedewerker

Het maken van een goed en effectief cv kost tijd. Om je goed en snel op weg te helpen heb ik een cv voorbeeld gemaakt voor de functie verkoopmedewerker, verkoper, sales medewerker etc. Het voordeel van een voorbeeld cv is dat je dit kunt aanpassen aan jouw situatie en achtergrond en zo snel van start kunt met solliciteren. Indien je nog meer voorbeelden zoekt dan kun je deze hier vinden: cv voorbeelden ik solliciteer.com.

Heb je nog meer input nodig voor wat er op je cv kan? Lees hier alles over het opstellen van een goed cv.

Als verkoopmedewerker of verkoopster mag je best een mooi cv voorleggen. Een goede verkoper moet immers ook zichzelf goed kunnen verkopen. Een cv voor een verkoopmedewerker heeft daarom een nette layout. Een cv generator kan je daarbij helpen. Met deze tool maak je snel en eenvoudig een top cv dat scoort!

Download cv voorbeeld verkoopmedewerker

  • cv voorbeeld verkoper
    cv voorbeeld verkoper
Zelf snel net zo’n mooi cv maken zodat je direct kunt starten met solliciteren? Met de cv generator maak je in 3 stappen cv dat voldoet aan alle eisen om effectief te solliciteren (2,95).

Wat doet een verkoper?

Verkopers houden zich bezig met de verkoop van diensten of producten. De taakbeschrijving hangt erg af van het type bedrijf en de werkomgeving. Zo hebben verkopers in winkels bijvoorbeeld de volgende taken:

  • Adviseren van klanten over de aankoop van een product
  • Afrekenen van producten
  • Verzorgen van de winkel en presentatie van producten
  • Aanvullen van de voorraad in de winkel

Lees bij het opstellen van het CV de vacature tekst altijd goed door en sluit je CV hierop aan. Zo kun je bijvoorbeeld extra benadrukken dat je uitblinkt in het verzorgen van de winkel. Of dat je bijvoorbeeld goed kan luisteren naar de klant waardoor je sterk bent in adviseren zodat de klant de juiste producten koopt. Daarnaast is het belangrijk deze voorbeelden ook altijd extra te benoemen in je motivatiebrief zodat de lezer precies weet welk vlees hij / zij in de kuip heeft. Ook kun je dit soort voorbeelden weer benoemen in een eventueel sollicitatiegesprek en heb je een sluitend verhaal bij je CV en sollicitatiebrief.