cv voorbeeld zorg

Perfect cv voorbeeld zorg – gratis downloads

Ben jij bijvoorbeeld verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe baan in de zorg maar vind je het lastig om een sterk en professioneel zorg cv te maken? In dit artikel geef ik je 4 cv voorbeelden voor een perfect cv voor de zorg. Zo’n cv voorbeeld zorg helpt jou bij het solliciteren naar een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld als verpleegkundige. Met deze gratis te downloaden cv voorbeelden creëer je in een handomdraai een perfect zorg cv. Je kunt dus direct beginnen met solliciteren!
Lees hier alles over het maken van een professioneel cv.

Tip voor professioneel cv voorbeeld zorg

Hygiëne en schoon werken is voor jou als verpleegkundige het allerbelangrijkste. Projecteer dit als verpleegkundige dan ook op je cv en zorg voor een schone en professionele uitstraling. Kies dus een overzichtelijke lay-out zonder al te veel poespas. Kies daarom voor neutrale kleuren en houdt het rustig. Dit past in de stijl van de zorgsector. Zie hieronder 4 voorbeelden ter inspiratie voor een professioneel cv als verpleegkundige of in de zorg.

Lees hier alles over de sollicitatietrends van dit moment.

cv voorbeeld zorg

  • cv voorbeeld zorg 3
Wil jij ook bovenstaande templates gebruiken en zelf snel een perfect en overtuigend cv maken? Met de cv generator maak je in 3 stappen cv dat voldoet aan alle eisen om effectief te solliciteren (2,95).

Hierboven zie je vier keer het cv voorbeeld zorg. Je kunt het cv voorbeeld gratis downloaden en aanpassen naar je eigen situatie.

Download cv voorbeeld zorg 1
Download cv voorbeeld zorg 2
Download cv voorbeeld zorg 3
Download cv voorbeeld zorg 4

Competenties voor cv zorgsector

In de zorg zijn er een aantal belangrijke competenties, ook wel vaardigheden genoemd, die je zeker mag noemen op je curriculum vitae.

1. Zorgzaam

Op een professioneel cv voor de zorgsector, bijvoorbeeld het cv van een verpleegkundige, mag de competentie zorgzaam niet ontbreken. Je hebt oog voor een ander en voor de mensen om je heen. Ook heb je aandacht voor de medemens wanneer er zorgen zijn of de nood hoog is. Jij helpt en staat voor mensen klaar.

2. Verantwoordelijkheidsgevoel

Ook de competentie verantwoordelijkheidsgevoel mag niet ontbreken bij een verpleegkundige. Tijdens je werkzaamheden in de zorg moet je altijd alert zijn ben ben je verantwoordelijk voor je eigen werk en de zorg aan anderen. Je moet jezelf aan zorg- en/of behandelplannen kunnen houden en goed informatie kunnen delen of verspreiden aan artsen en collega-verpleegkundigen.

3. Goed met mensen kunnen omgaan

Daarnaast werk je als verpleegkundige in de zorg of zorgmedewerker continue met mensen. Empathie is daarom erg belangrijk. Je moet je goed in mensen kunnen plaatsen en begrijpen wat zij voelen. Ook luisteren is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheid. Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en goed kunt samenwerken met verschillende collega’s.

4. Flexibel

Flexibiliteit hoort bij het werken in de zorg. Deze competentie mag dan ook niet ontbreken op je curriculum vitae. Als zorg professional moet je je gemakkelijk kunnen aanpassen aan veranderende werkwijzen, werktijden en procedures. Werken in avonduren, weekenden en soms zelf nachtdiensten zijn geen probleem voor jou.

Bekijk hier meer cv voorbeelden