Logistiek medewerker cv

Logistiek medewerker cv: tips + 5 gratis voorbeelden

Het aantal webwinkels blijft groeien. Veel van deze bedrijven zoeken dan ook naar logistiek medewerkers, ook wel magazijnmedewerkers genoemd. De meeste webwinkels opereren volledig online en hebben dus geen fysieke winkelruimte om producten op te slaan. Ze zijn volledig afhankelijk van een extern magazijn en zijn altijd op zoek naar goede nieuwe medewerkers om het magazijn te versterken. Om ervoor te zorgen dat goederen op tijd verstuurd worden en de opslag en distributie in goede banen wordt geleid hebben ze logistiek medewerkers nodig. Wil jij een baan als logistiek medewerker weten te bemachtigen? Lees dan onderstaand artikel hoe je een professioneel logistiek medewerker cv maakt.

Het opstellen van een logistiek medewerker cv

Je hebt je nieuwe uitdaging gevonden en wilt gaan solliciteren. Maar hoe pak je dit aan? Hoe zorg je ervoor dat je een cv opstelt dat scoort? Het belangrijkste doel van een logistiek medewerker cv is aan te tonen dat je in staat bent om het werk als logistiek medewerker uit te voeren. Bekijk de vacaturetekst nog eens goed en zorg ervoor dat de vaardigheden en kwaliteiten die gevraagd worden terugkomen in je cv.

Daarnaast is het van belang dat een cv er netjes en verzorgd uitziet. Hiermee toon je meteen aan dat je dit ook bent als persoon en in je werk. De online cv generator kan je hierbij helpen. Het is een handige tool die meteen met je meedenkt of je alle onderdelen hebt toegevoegd en zo niks vergeet. Oftewel: met onze online cv generator maak je in 3 stappen een cv dat voldoet aan alle eisen om effectief te solliciteren (2,95)

Lees hier meer over de algemene inhoud van het cv.

5 gratis cv voorbeelden

  • logistiek medewerker cv voorbeeld
    logistiek medewerker cv voorbeeld

Bovenstaande 5 voorbeelden zijn eenvoudig zelf te genereren via onze cv tool. Klik op de groene button en maak een top cv binnen 5 minuten voor slechts €2,95.

Twee belangrijke onderdelen van het logistiek medewerker / magazijnmedewerker cv zijn de profielschets en het benoemen van vaardigheden.

Cv voorbeeld profiel:

Begin je cv met een goede profielschets waarin je kort en krachtig benoemd waar je het meest trots op bent. Een voorbeeld van een goede profielschets voor een logistiek medewerker:

Ervaren logistiek medewerker die zorgt voor snelle verzending van goederen in grote magazijnen waarbij nauwkeurigheid en time management hoog in het vaandel staan. Ik werk graag samen met collega’s en beschik over een gezonde dosis humor.

Meer over een ijzersterke profielschets lees je hier.

Vaardigheden voorbeeld:

Het benoemen van vaardigheden op je cv mag zeker niet vergeten. Het is een cruciaal onderdeel voor een goed cv dat scoort, dus ook voor het cv van een logistiek medewerker.

Wanneer je vaardigheden toevoegt aan je cv is het belangrijk om de vacaturetekst nog eens goed door te lezen en vaardigheden te benadrukken die hierin vermeld staan. Benoem dus punten in je cv waar je toekomstige werkgever naar op zoek is en die dus aansluiten op de vacature waarop jij gaat solliciteren.

  • Gestructureerd en nauwkeurig werken
  • Teamplayer
  • Leergierig
  • Expert in distributieprocessen
  • ….

Bekijk hier ook onze check list voor een goed cv dat scoort!

Wat doet een logistiek medewerker?

Logistiek medewerkers, of magazijnmedewerkers, werken meestal in magazijnen en distributiecentra. Dit kan zijn voor een winkel maar ook bij veel industriële bedrijven zijn logistieke medewerkers werkzaam. Als logistiek medewerker help je mee met de productie, verzamelen, verpakken en verzenden van goederen. Je moet goed kunnen samenwerken met je team om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarnaast behoort vaak het bedienen van machines, het inspecteren en verpakken van producten en het bijhouden van de voorraden ook bij het takenpakket van een logistiek medewerker.